Odoo afbeelding en tekstblok

Product pakket / 
ForYouToDo

Bekijken, afvinken en reageren op takenlijst als je op locatie werkt. ForYouToDo verzorgt de communicatie tussen medewerkers op locatie en de planner.

Gratis proefperiode aanvragen 

Product Pakket | Odoo planbord & Android App

ForYouToDo is een product van Deep Orange wat bestaat uit een (Android) app voor uitvoerende medewerkers op locatie en een planboard voor de planner die de taken klaarzet.

Ideaal voor uitvoerende medewerkers op locatie.

Op locatie: efficiënter en zelfstandiger werken.

 

Uniek

ForYouToDo is geheel op maat gemaakt voor bedrijven met medewerkers op locatie.
  • Het planbord is flexibel opgedeeld in Backlog - ToDo - In progress - Done, waardoor de planner taken kan (terug)plaatsen.
  • De app is basic en gemakkelijk. Er zit precies genoeg functionaliteit in. Een doeltreffend product.
  • Door het gebruik van de app is de planner in staat via GPS medewerkers te registreren. Dit is interessant voor uw administratie.
 

Uw voordeel

Uw planners en medewerkers kunnen optimaal communiceren over taken die uitstaan.
  • Uw planner kan vanaf elke computer werktaken beheren en communiceren met alle medewerkers.
  • Medewerkers voelen (weer) zelfstandigheid in hun werk.
  • Medewerkers worden betrokken bij het gehele product dat uw bedrijf levert. Ze kunnen direct feedback geven over werktaken en de afhandeling zonder telefonisch contact.

Uitproberen?

Bent u benieuwd of ForYouToDo bij uw bedrijfsvoering past? Of wilt u een keer de app of planboard live bekijken? Neem dan gerust contact met ons op. 
U kunt er dan altijd voor kiezen om de proefperiode van ForYouToDo aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend. We assisteren u natuurlijk met alle vragen die u tijdens deze periode hebt. 

Product Details

App & Planbord
U krijgt een ODOO-planbord voor de planner en onze Android App voor alle medewerkers op locatie. De werkplanner plant op afstand taken en medewerkers krijgen ze persoonlijk in hun app te zien. Medewerkers kunnen met de app taken afwerken en er op reageren naar de planner. 

Aankoop

Vraag vrijblijvend informatie bij ons aan. Dan vertellen we in detail over ForYouToDo en hoe het voor uw bedrijf geïnstalleerd kan worden. Ook bespreken we het financiële plaatje passend bij de grote van uw bedrijf.

Planbord account

Voor de planner krijgt u een account voor uw online ODOO-planbord. Het ODOO-planbord is beschikbaar via een beveiligde cloud omgeving. Dat betekent dat u altijd en overal veilig met de applicatie kunt werken. Het planbord doet zijn werk, zodra u taken en users heeft aangemaakt. Deep Orange biedt met ODOO  een flexibel en gebruiksvriendelijk planbord aan.

App accounts

Uw medewerkers kunnen de ForYouToDo-app downloaden op elk Android device. Daarvoor krijgen de medewerkers ook inlog gegevens.

Gemakkelijk in gebruik: Plug en Play! 

  • We helpen u met de installatie en het gebruik van de applicaties. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

  • De ForYouToDo applicaties zijn zodanig met DeepOrange verbonden dat wij ForYouToDo gemakkelijk op afstand blijven verbeteren. Applicatie updates zijn gratis en gaan automatisch via de cloud. Zo heeft u er geen omkijken naar.

  • U kunt van ons full-support verwachten. Wij blijven altijd te bereiken voor vragen of ondersteuning.


Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer.