Over ons

Deep Orange ontwikkelt maatwerk applicaties.

Wij weten wat er speelt.

Deep Orange heeft veel contacten in het bedrijfsleven. Zo weten wij hoe we producten moeten ontwerpen die precies aansluiten bij uw (bedrijfsvoering) behoeften.

WEBFLEET van TomTom is een duidelijk voorbeeld waarbij wij producten ontwerpen die een optimale koppeling verzorgen tussen uw bedrijf en Webfleet producten.

Toegepaste technologie.

De laatste ontwikkelingen op het gebied van applicaties, cloud solutions en ook de laatste hardware ontwikkelingen passen we toe in onze projecten en diensten.

We zetten technisch vernuft in om het bedrijfsleven aangenamer, efficiënter en gemakkelijker te maken. 


We werken samen.

Samen met onze klanten kijken we naar de beste implementatie van onze producten voor uw bedrijfsvoering. We horen ook graag waar het beter kan en hoe we uw bedrijf nog verder kunnen helpen. 

Doordat we veel klanten spreken weten we ook scherp waar de behoeften liggen. Zo ontwikkelen we producten die goed de behoeften vervullen van onze klanten.

Kennis maken?

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer - Dutch Innovation Factory

Odoo afbeelding en tekstblok

Leo Root - CEO

Initiatief nemer en eigenaar van Deep Orange. Een WO Analytisch vermogen en teamplayer, creatief en ondernemend om met nieuwe ontwikkelingen bezig te zijn. Veelal betrokken bij het bepalen van het beleid en het uitzetten van de koers voor organisaties. In staat om te balanceren tussen het behalen van programma resultaten en team en/of personeel belang. Met een passie om altijd ‘werkend’ op te leveren, werkend in de zin dat het ‘op te leveren product’ een bijdrage levert aan de onderneming of instelling . 

leo.root@deeporange.nl  |  Linkedin

Odoo afbeelding en tekstblok

Tonca - Customer relations & Product Development

Enthousiast over Deep Orange, houdt zich bezig met projectleiding, klanten contact en nuchtere bijdrage aan product ontwikkelingen. We moeten geen dingen maken die niet werken is haar motto. Tonca is gecertificeerd Prince II projectleider, met voldoende bagage om succes vol projecten te leiden.

tonca@deeporange.nl

Odoo afbeelding en tekstblok

Externe experts - Developers, UX designers

Deep Orange maakt gebruik van externe expertise voor haar projecten en product ontwikkelingen. Al jaren maken we gebruik van betrouwbare programmeurs en ontwerpers die ons helpen de dienstverlening. Onze capaciteiten op design gebied zijn weer aangevuld met een nieuwe zeer kundige ontwerpster.