Nieuws

Benieuwd naar wat ons bezig houdt?

Odoo tekst en afbeelding blok

‘Busje komt zo’ met de Shuttle Bot  

4 Januari 2017

Studenten en werknemers op het Dutch Innovation Park, waar Dutch Innovation Factory gevestigd is, maken dankbaar gebruik van de gratis shuttlebusjes die hen vanaf Zoetermeerse treinstations naar het park rijden. Deep Orange, een van de bedrijven in de Dutch Innovation Factory en vervoerder Jeeves maken het reisgemak nog prettiger met hun gezamenlijk ontwikkelde Shuttle Bot App.

De Shuttle Bot is een idee van Leo Root, eigenaar van Deep Orange. “Eerder ontwikkelden wij al SMS Alert. Het is een dienst die via sms berichten verstuurt. We wilden onderzoeken of ons product ook via social media succesvol kan werken. Om de nieuwe technologie uit te proberen heb je een proeftuin nodig, die hebben wij met de Dutch Innovation Factory voor handen. Busvervoerder Jeeves was direct enthousiast over het idee om via een app de busjes op te roepen en wilde meedoen aan het experiment.” De Shuttle Bot werkt via de social media App Telegram. Via de voorgeprogrammeerde commando’s in het schrijfveld kan men zien waar de busjes rijden en kunnen busjes worden opgeroepen

Shuttle busje zijn uitgerust met een LINK 201 voertuig volgsysteem van TomTom Telematics.


SMS Alert voor A-Point Groep

25 augustus 2016

hebben wij de SMS Alert dienst gereedgemaakt voor gebruik door de A-Point Groep. Dagelijks werken ruim 400 medewerkers van de A-Point Groep aan de mobiliteit van hun klanten. Je kan er terecht voor een nieuwe of gebruikte auto, lease, onderhoud, reparaties, schadeherstel, huren en aanpassingen aan auto's.
Waarom kiest A-Point Groep voor SMS Alert?
De A-Point Groep gebruikt SMS Alert onder andere bij het af leveren van lease auto's bij klanten.
Odoo tekst en afbeelding blok

Odoo tekst en afbeelding blok

Sinds januari werken wij met Docker.

18 januari 2016

Docker containers wikkel een stukje software in een complete bestandssysteem dat alles wat nodig is om te draaien bevat: code, runtime, systeemtools, systeembibliotheken - iets dat op een server kan worden geïnstalleerd. Dit garandeert dat de software altijd gelijk loopt, ongeacht de omgeving.

Wat betekent dit voor ons bedrijf?
Voor ons bedrijf betekent DOCKER dat we sneller en accurater nieuwe klanten kunnen voorzien van de software producten die we hebben ontwikkeld. Binnen enkele minuten kan een compleet nieuwe klant omgeving worden uitgerold.
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

1 October  2016

ODOO - Nieuwe features

ODOO versie 10 is uit, het bevat onder andere een splinter nieuwe Helpdesk tool. Voor bedrijven met een helpdesk, komt Odoo met een geheel nieuwe Omnichannel Helpdeskmodule waarbij de klant via verschillende kanalen wordt geholpen.

Voor meer informatie zie :  ODOO Release notes  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

11 oktober 2016

Code conference - internet of things

Deep Orange heeft op eerste code conferentie van ODOO Netwerk Nederland een werkende integratie laten zien van een LORA sensor met ODOO Warehousing. De sensor is ontwikkeld door StormCompany en de integratie met ODOO is uitgevoerd door Deep Orange. Op eenvoudige wijze is een bedrijfs proces geïmplementeerd dat indien nodig snel in product gezet kan worden. Alles te danken aan de integratie mogelijkheden van ODOO.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

11 oktober 2016

Orange ID - Nieuwe innovatief product.

Onze huidige implementatie van Orange ID op basis van RFID tags zal met de komst van TomTom telematics PRO 2020 langzaam naar de achtergrond verwijnen. We blijven deze oplossing onderhouden en de huidige dienst verlening in stand houden. Maar we zijn druk bezig een nieuwe innovatieve versie aan het ontwikkelen waarmee we in november dit jaar gaan proefdraaien. Wordt vervolgd ......

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.